Glow Chiropractie is de praktijk van de Zuid-Afrikaanse Lizette Botha. Zij is uitzonderlijk gepassioneerd over de wijze waarop chiropractie de gezondheid verbetert. In de wereld van de chiropractie wordt ze geroemd om haar podcasts genaamd justTIC Chiropractie. Ze behandelt baby's, kinderen, atleten en honderdjarigen. En natuurlijk 'gewone' mensen, zoals ik. Met een veelzijdig arsenaal aan studies en technieken, een perfecte afstemming en een holistische visie doorziet ze messcherp de samenhang van functies binnen jouw systeem. Keer op keer bereikt ze het best mogelijke resultaat. Lizette is meer dan een chiropractor, ze is een healer. Ik wil nooit meer een andere.  

Hoo Yoga voor heerlijk ontspannende yogavakanties vol verwennerij bij de inspirerende yogadocent Lisan Bremmers en haar partner Jan van der Heijden. Zij zorgen ervoor dat het hun gasten aan niets ontbreekt. Dat betekent tussen de yogasessies door volop mogelijkheid tot ontspannende activiteiten, lekker en gezond eten en fijne ontmoetingen in het comfortabele Zweedse boerenlandhuis óf in het gele vakantiehuis. De natuur is er prachtig en nodigt uit tot wandelen, zwemmen en roeien. Yoga is voor velen tot op hoge leeftijd het behoud van gezondheid. Beide huizen zijn ook in z'n geheel te huur, zowel voor particulieren als voor groepen, met of zonder programma. 

Heidi on the Move biedt sportieve sapkuurvakanties in een luxe accommodatie met zwembad in het prachtige Algarve, dichtbij het authentiek plaatsje Ferragudo en het strand. Heidi is een kundig en ervaren massagetherapeut en heeft haar bedrijf in Amsterdam. Zij behandelt de klant ook thuis of op lokatie. Daarnaast is zij fitnessdocent en expert in reinigingskuren. 

Mike Hoffmeister is bekend als veel gezochte mentale en emotionele gezondheidscoach onder mensen met persoonlijke problemen op het gebied van angsten, paniek en onzekerheid. Hij staat bekend om snel, gemiddeld binnen drie sessies, grote problemen op te lossen zoals paniekaanvallen, vliegangst, faalangst en rijangst, onafhankelijk van hoe lang de persoon het probleem al heeft. Mike helpt mensen met humor richting een beter, meer vervullend leven zonder pijnlijke weg. Veel relevante informatie vind je gratis op zijn website.